Det Rullende Guitarværksteds logo

Referencer - Festivaler

Festivaler

Vi har været til en masse bluesfestivaler, hvor vi har repareret og justeret guitarer og basser for de optrædende. Det er altid en fornøjelse.

2015:

Lil' Ed havde problemer med strengehøjden og den generelle justering på hans hjemme-ombyggede slide-guitar. Vi hjalp ham og han blev vældigt fornøjet med resultatet
Lurrie Bell havde også problemer med strengehøjden, men her måtte vi give op: Hans Gibson var blevet ødelagt for længe siden: Truss-rod-møtrikken var, i et forsøg på at rette den alt for krumme hals op, blevet spændt så hårdt, at den havde mast sig ind i træet på en måde så træet var blevet helt deformt omkring overgangen mellem hals og hoved.


2014:

Reverend Peyton's guitar havde fået et løst bånd under flyveturen fra USA. Vi limede båndet, og polerede det pænt, så koncerten var reddet.
Gevindet på møtrikken der holder foden af en svensk kontrabas var gået i stykker. Få minutter før koncerten skærer Søren et nyt gevind:

Reverend Peyton's Big Damn Band kom med flere ting der var gået i stykker, bla en strømforsyning, og denne guitarkuffert, hvor håndtaget var knækket af. Vi reparerede det hele, her hans guitarkuffert:2013:

Eric Sardinas' ene resonatorguitar gik i stykker under koncerten. Vi reparerede den.


(foto: Frank Nielsen)


 

 2012:
Ronni Boysens guitar havde en løs forbindelse

Der er altid tid til en snak imens vi justerer instrumenter. Her er Søren igang... 

2011:

Larry McCrays bassist Kerry Clark får justeret sin bas af Søren.


Et guitarværksted indbyder altid til hygge og snak, selv et mobilt værksted. Her er det Bob Margolin og Mike Sponza, der udveksler ferieminder...

Her kigger vi på Bob Margolins meeeget gamle telecaster. Den har et tre-cifret serienummer, i den lave ende...


 

2010:
Vi justerede bl.a Michael Burks' Gibson. Sadlen trængte til en forsigtig fil, for nogle af strengene "hang" i rillerne. Det er meget almindeligt, og opleves som at guitaren går ud af stemning. 

(2009)  

 

2008:
Vi var ikke så flittige med fotografiapparatet, men her er et enkelt billede af Søren og Dr. Johns guitarist John Fohl.
Søren justerede halsen på hans Ibanez - hans trofaste arbejdshest, "built like a tank".


 

2008:


Sherman Roberson, som vi også justerede guitarer for i 2006, var et rart gensyn. Han spiller den ondenlynemig godt!


Otis Grands gyldne Fender *. Den lyse e-streng var død, uden ordentlig klang. Vi diagnosticerede årsagen til at være en for dyb og lidt for bred rille i sadlen. Med et godt udvalg i file, cyanoacrylat og accelerator blev problemet hurtigt løst og Otis blev glad.


Otis Grand med hans gyldne Fender *.

Læs hvad Otis Grand, Sherman Robertson og alle vores andre kunder siger om os....

* En nærmere inspektion viser at det er ikke en rigtig Fender, (selvom der er et Fender-mærkat på hovedet) men en Tokai...


 

2007:


Uffe Steen får justeret intoneringen på sin venstrehånds Fenderguitar.


Johnny Winters bassist Scott Spray var vældig godt tilfreds med et strengeskifte og en justering af stålindlægget, strengehøjden og intoneringen, som vi foretog på hans gamle Yamahabas. Han sagde bl.a. "Thanks again for the work you did on my bass, it always sounded good to me, but now it`s perfect !"


Faktisk var Scott Spray så tilfreds med eftersynet af han bas, at han insisterede på at vi skulle præsenteres for Mr. Johnny Winter. Så her er Jens i stjernens bus efter showet.

Læs hvad Scott Spray og alle vores andre kunder siger om os....


 

2007:

2007 var det år vi glemte fotografiapparaterne derhjemme...

Men læs f.eks her hvad Alex Schultz sagde om vores nænsomme båndslibning af hans Epiphone fra 1964...


 

2006:
  5 minutes before Sherman Robertson goes on stage, two of his guitars are in for a final check
     
  Sherman Robertson. Came back with 3 other guitars, shortly after we gave him back the first guitar he trusted in our service.
     
  Kai Strauss (Memo Gonzalez the Bluescasters) and his beautiful Guild X-550 from 1955
     
  The strings were not precisely alligned with the fretboard. Some repairman had been trying to fix this by moving the entire tailpiece sideways, but unfortunately he had moved it too much, so the strings are still unalligned, but to the other side...
     
 

We made a quick fix to the problem by shimming a few pieces of paper underneath the side of the tailpiece.

Look at the back of the guitar: One piece of wood! Beautiful.

     
  Kai Strauss on stage with Memo Gonzalez and the Bluescasters, here with his Guild '55.
     
  Roger Inniss, the 6-string bassplayer in Sherman Robertsons BluesMove. His handmade bass needed a light dressing of the fret-ends.