Betaling

Indtil videre tilbyder vi tre betalingsmåder:

Kreditkort

Er den hurtigste, sikreste og nemmeste løsning. Vi modtager kun VISA-kort. Desværre ikke Dankort, da det kræver en dyr aftale med Nets, og det kan ikke betale sig for vores lille webshop.
Vi ser med det samme at pengene er sendt, og begynder derfor straks at pakke dine varer. Betaler du inden midt på eftermiddagen kan vi derfor normalt nå at sende din pakke samme dag, og du kan få den med posten allerede dagen efter (hvis du vælger at få varerne sendt som Quickbrev. Ellers tager det nogle flere dage – se under “Forsendelse”).

Bankoverførsel

Du overfører beløbet til vores bankkonto. Når vi har modtaget pengene (det ser vi normalt næste bankdags morgen), sender vi varerne afsted. Hvis du er Vestjysk Bank-kunde, så modtager vi pengene i samme øjeblik som du overfører dem, og vi kan afsende dine varer med det samme.

Paypal

Er en hurtigere og nemmere betalingsmetode. Det kræver dog at du har en konto hos PayPal. Denne betalingsmetode giver dig en større sikkerhed for at du kan få dine penge tilbage hvis du ikke modtager varen, eller er utilfreds. Det tror vi nu ikke bliver nødvendigt.
Og så koster det os en lille smule i gebyr til PayPal.