Handelsbetingelser

Sikker handel

For at gennemføre en bestilling i vores webshop, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger skal vi bruge for at kunne levere varen til dig. Vi gemmer disse oplysninger, samt oplysninger om hvilke varer du har købt, og hvornår du har købt dem. Oplysninger afgivet til rulleguitar.dk’s webshop videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Varerne betales ved bestilling, og afsendes af os samme dag som  vi har registreret betalingen på vores konto (se mere under Betaling). Har du bestilt en vare, som vi ved en fejl ikke kan levere, tilbagebetaler vi din forudbetaling hurtigst muligt og senest indenfor 5 hverdage.

Returret

Hvis dine varer ikke lever op til dine forventninger, har du mulighed for at returnere dem til os og få dine penge retur. Vi tilbyder 14 dages returret i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler. Du betaler selv eventuelle fragtomkostninger ved returnering.

Returretten forudsætter at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Vi tilbyder ikke returret på specialfremstillede varer.

Før du returnerer varen
For at vi kan hjælpe dig så godt og hurtigt som muligt ved returnering, bør du kontakte os på info@rulleguitar.dk eller på telefon 29927442 før du sender varen til os.

Returvarer skal sendes til samme adresse som varen er sendt fra – Søren i Aalborg eller Jens i Hadsen:

Rulleguitar
Jens Jacobsen
Bregnevej 7
8370 Hadsten

eller

Rulleguitar
Søren L. Hansen
Kærlundsvej 26
9000 Aalborg